Dit zijn de 5 voordelen van een Fender custom shop stratocaster

Er zijn talloze muziekinstrumenten te vinden op deze wereld, maar weinig zijn zo iconisch als een Fender custom shop stratocaster. Menig gitarist heeft deze gitaar op zijn of haar verlanglijstje staan. De voordelen waar dit muziekinstrument over beschikt, zijn immers gigantisch groot. Weet jij echter niet zoveel over deze voordelen af? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel goed door te nemen. Hier leggen we je namelijk graag uit wat de voordelen van dit muziekinstrument van Fender precies zijn. Op deze manier zul je vast en zeker ook een fan worden van deze gitaar.

Je kunt de houtsoort kiezen die je voor je Fender custom shop stratocaster wilt

Wat in de eerste plaats een groot voordeel is van een Fender custom shop stratocaster, is dat je de houtsoort kunt kiezen die jij voor dit muziekinstrument wilt. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld eikenhout of palissanderhout. Welke keuze je ook maakt, met deze gitaar ben je verzekerd van een hoge kwaliteit.

Je kunt de kleur van de gitaar kiezen 

Ten tweede is het zo dat je ook de kleur van de gitaar kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een diepzwarte of rode Fender custom shop stratocaster. Ben jij liever iemand die van neutrale kleuren houdt? Dan kun je ook voor een beige of bruine gitaar kiezen. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat deze gitaar altijd uiterst mooi van glans zal zijn, ongeacht de kleur die het heeft. Dankzij dit voordeel maak je jouw instrument persoonlijk en altijd onmiddellijk herkenbaar.

Fender custom shop stratocaster; bepaal zelf de hardware op de gitaar 

Verder is het zo dat je ook zelf de hardware op de gitaar kunt bepalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten tuners, maar denk daarnaast ook aan onderdelen als een staartstuk, de brug, de knoppen of een pickguard. Ook kun je hierbij denken aan het soort afwerking dat je wilt voor jouw Fender custom shop stratocaster.

Je kunt de pickups op de gitaar kiezen

 Ook is het zo dat je de pickups op de gitaar kunt kiezen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan single-coil Pickups, maar ook aan Humbucker pickups. Welke keuze je hierbij ook maakt, je kunt er zeker van zijn dat deze gitaar een uitstekende weergave van geluiden heeft.

De gitaar wordt op bestelling gemaakt, zodat je weet dat hij perfect voor jou zal zijn

Het laatste maar zeker niet het minste voordeel dat de Fender custom shop stratocaster met zich meebrengt, is dat hij op bestelling voor jou gemaakt zal worden. Hierdoor kun je er altijd vanuit gaan dat jouw instrument precies zo is als jij wilt. Je weet bovendien ook dat je een kwaliteit gitaar in handen hebt, aangezien deze vakkundig op bestelling gemaakt zal worden. Als je deze voordelen allemaal leest, dan is het niet moeilijk om te begrijpen waarom talloze gitaristen dromen van een Fender custom shop stratocaster. Vervul daarom ook jouw droom door nu een exemplaar via Gooise-Gitaren.nl in huis te halen.