Beer pong staat bekend als drankspel om vrienden nog meer naar elkaar toe te laten  komen. Je gaat tijdens het spel namelijk samenwerken, je moet goed communiceren en je hebt een gezonde dosis humor nodig. Je stelt de rode bekers op aan weerszijden van de beerpong tafel, en dan krijg je een opwindende sfeer die vrienden en zelfs vreemden met elkaar zal verbinden. Het is lachen, gieren en brullen, dat is een ding wat zeker is als jij met je vrienden spellen gaat spelen, zoals dit drankspel.

Welke spellen kies jij?

Monopoly is bijvoorbeeld ook een spel wat vrienden vaak samen doen, dit is echt een avondvullend programma. Dit spel kan namelijk uren duren en zeker als je met veel mensen speelt. Misschien wil je de avond liever beginnen met een kaartspel en ook afsluiten, dan kan een drankspel een goede optie zijn. Voer de spanning rustig op, maar zorg dat je ook allemaal je concentratie vast blijft houden. Wie gaat de avond winnen? Wie heeft het meeste geluk? Je gaat het alleen ontdekken als je de spellen gaat spelen en het gaat ervaren. Je kunt ook meerdere kaartspellen op een avond plannen, hapjes en drankjes erbij en dan vanzelf zien wat de avond je brengt. Afwisseling maakt het namelijk nog veel leuker, dan alles zomaar plannen.

Plannen en spelen maar…

Welke vrienden komen er? Wat zijn de kwaliteiten van ieder? Als je dat weet, kun je daar de spellen op afstemmen en juist iets kiezen wat nog niemand kent. Dit zal een uitdaging zijn voor alle partijen, maar dit maakt het wel spannend. Zorg dat iedereen genoeg ruimte heeft, een losse tafel met hapjes is zeker een goed idee. Als je namelijk fanatieke vrienden hebt, kan er anders misschien wat omgaan op tafel. Bereid je goed voor en zorg dat je gaat genieten van deze mooie avonden samen.