Het ophangen van een mooie fotowand kan je saaie muur omtoveren tot een indrukwekkende muur. De muur die vol staat met fotolijsten is niet alleen interessant, maar de fotolijsten kunnen ook decoratie-items worden in je interieur. Je kunt de familiefoto’s, zelfportretfoto’s en landschapsfoto’s aan de muur van je woonkamer hangen. De fotowand is niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar je kunt de foto’s ook op de trap en slaapkamerwand plaatsen. 

Kant-en-klare fotolijsten

Misschien is het rangschikken van meerdere fotolijsten tijdrovend. Als oplossing kun je kant-en-klare galerijwanden kopen. De fotolijsten zijn eenvoudig te installeren. Op deze manier hoef je niet veel tijd te besteden aan puzzelen en het rangschikken van de positie van fotolijsten. Er zijn enkele voordelen aan het kopen van een kant-en-klare fotowand. Ze zijn eenvoudig te installeren. Bovendien hoef je niet veel tijd te besteden aan het regelen van de positie van de frames. Je kunt het foto arrangement op de verpakking bekijken.

Hoe installeer ik de kant-en-klare fotolijsten?

De kant-en-klare fotolijsten komt compleet met een ophanghulp. Zo hang je de familiefoto’s gemakkelijk op. Je kunt de liniaal gebruiken om de opstelling van de fotolijsten na te bootsen. Om de fotolijsten moeiteloos op te kunnen hangen, kun je de fotowand van de merken Deknudt of SecaDesign aanschaffen. De fotolijstpakketten van SecaDesign zijn voorzien van papieren sjablonen. Je kunt deze sjabloon gebruiken om de gaten op de muur te markeren. Zo boor je de gaten precies. Vervolgens kun je de gaatjes gebruiken om je familiefoto’s op te hangen. Daarnaast kun je de kunst aan de muur, canvas print of quotes ophangen. Dat is de eenvoudige manier om je gewone muur te versieren.

Waar kan ik hoogwaardige fotolijsten kopen?

Als je mooie fotolijsten wilt kopen voor je huisdecoratie, dan kun je die halen bij verschillende webshops. Deze webshops verkopen vele soorten fotolijsten gemaakt van verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld aluminium, kunststof of houten fotowand lijsten aanschaffen. Je kunt het framemateriaal kiezen dat bij je interieurontwerp past. Zoek naar een winkel die de beste kwaliteit fotolijsten van bekende merken als Deknudt en SecaDesign biedt. De fotolijsten van deze merken zijn niet alleen mooi maar kunnen ook nog jaren mee. Je kunt kant-en-klare fotolijsten collecties bekijken. Vervolgens kun je beslissen welke lijsten passen bij je interieurstijl. Bekijk voor een groot aanbod fotolijsten de collectie van Lijstentoko.