Wil je een luxe vulpen kopen? Maar verdwaal je al heel snel in Parker pennen speciaalzaak bij het kijken naar alle soorten pennen? Dan hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet zodat je weet hoe je de beste pen koopt.

Professioneel in elkaar gezet

Koop een pen die goed is geconstrueerd en op een sociaal verantwoorde manier is gemaakt.

Dat weet je door te vragen. Het liefst wil je dat ze een metaal-op-metaal constructie gebruiken, slagvaste kunststoffen, hoogwaardige afwerkingen, hout dat duurzaam is geoogst en een afwerkingsproces in 21 stappen. Bovendien wil je dat ze met de hand gedraaid zijn door ambachtslieden die houden van wat ze doen. Het is nooit een goed idee om een pen van iemand te kopen die niet achter zijn werk staat. Ze zijn dan geen hobbyisten, maar ze zijn professionele houtdraaiers en ze houden onszelf aan een hogere standaard. Ze staan ​​met trots achter hun werk, omdat ze willen dat je houdt van elke pen die je bij ze koopt, en je hoeft je nooit zorgen te maken of jij of de ontvanger het leuk zal vinden.

Echt een goede pen aanschaffen

Neem geen genoegen met een pen die in massa is vervaardigd kijk naar de Pwakkerman montblanc vulpen en Waterman pennen set. Dat omvat een van die 500 euro of 1000 euro “kostbare hars” -pennen. Hars is gewoon een mooi woord voor plastic, hoe ze het ook aankleden. Pennen zijn prachtige kunstwerken. Bij een goede speciaalzaak maken sommige pennen van hout, en ja, ze maken ook wat van plastic, maar ze schamen zich niet om het te zeggen. Kan iemand eerlijk zeggen dat een pen duizend dollar waard is? Nu misschien als het Fabergé-pennen waren … maar dat zijn ze niet. Zelfs als je rijk bent, hoef je niet dom te zijn met je geld. Koop een pen vanwege het uiterlijk.

Je wilt een pen die bij je persoonlijkheid past. Je kleedt je voor succes in kleding die bij jouw stijl past. Je hebt die favoriete leren jas en jeans waar je praktisch in leeft, je kiest een specifieke stropdas voor dat scherpe pak dat je hebt gekocht, of oorbellen die bij die outfit passen – je weet wel, degene die je een heel goed gevoel over jezelf geeft. Nou, een pen kan net zo’n grote ego-boost zijn. En net zo belangrijk, het vertelt de wereld dat je jezelf genoeg waardeert om een ​​pen te hebben die er ook nog eens geweldig uitziet. Er is iets buitengewoon bevredigends in een schrijfinstrument dat de beste jij aan de wereld presenteert. Als het een cadeau voor iemand anders is, zorg er dan voor dat het bij hun persoonlijkheid past. Dus koop een pen met de speciale eigenschappen die je wilt. Denk na over alle manieren waarop je een pen gebruikt. Of je nu een tikker, een draaier, een spinner of een clicker bent, koop de pen die aan al je behoeften voldoet, niet alleen aan je schrijfbehoeften. Zo heeft onze Zephyr pen een fluisterstille klik. Dan heb je straks de perfecte pen voor jou die echt je leven kan verbeteren.